Hírek -

Hírek

Hamarosan új baba termékekkel bővül kínálatunk!

   

 

3D előkék

 

Magyarországon már az anyukák 60%-a dönt a Virágzó Babakád használata mellett

Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy a magyar anyukák is ennyire megszerették ezt a fantasztikusan praktikus és aranyos terméket, azaz a Blooming Bath babakádat. Bízunk benne, hogy még egyre többen fogják ezt a babafürdetési módszert választani, hiszen a virágzó babakád a legbiztonságosabb babafürdetési kellék, amely a babakának és a szülőknek is rengeteg könnyebbséget okoz. A babakádnak rengetek előnye van: az elsődleges, hogy babánk a fürdetés közben jól érzi magát és nem sír, nekünk szülőknek pedig nem kell stresszelnünk, mert nem csúszik ki a kezünkből, nincs bizonytalanság, amit bizony a babák is megérezhetnek babafürdetés közben. Nem kell hajolgatnunk, egyszerűen a csapba helyezve fürdethetjük kisbabánkat a virágzó babakádban. A babák annyira szeretik a babakádat, hogy nagyobb korukban is nehezen válnak meg tőle, így sok mindenre használható a babakád. Sokaknak párna, játszószőnyeg, de a gyerek fantizája határtalan, így gyakran kapunk képeket, hogy a picurkák mi mindenre nem használják a babakádjukat.

Babafürdetési tippek

A Blooming Bath virágzó babakád tervezői most adnak néhány tippet a baba fürdetéséhez, legyen az akár tapasztalt nagyszülő vagy pedig kismama, aki első gyermekét várja. A virágzó babakáddal sokkal kényelmesebb és biztonságosabb a babák fürdetése.

  • mielőtt megnyitjuk a csapot minkenképpen ellenőrizzük a víz hőmérsékletét és csak ezután rakjuk a mosóba a babakádat.
  • tanácsos a bojlert beállítani egy megfelelő hőfokra
  • mielőtt a babakádat belehelyezed a modóba és vízet engedsz a babakádba győződj meg arról, hogy mindent kézközelbe készítettél e?! (baba törölköző és egyéb ápolási szerek)
  • soha ne tedd a babádat addig a virágzó babakádba és semilyen babakádba, amíg az meg nem telt vízzel, mert a víz hőmérséklete ingadozhat. Csakis akkor kezdődhet a fürdés a babakádban, amikor már biztos vagy abban, a babakád tele van és megfelelő a babafürdető víz hőmérséklete.
  • ellenőrizd a babakádban a víz hőmérsékletét könyökkel vagy csuklóval. Ne feledd a baba víze mindig egy kicsit hidegebb, mint a felnőtteké. Érdemes beszerezni egy baba vízhőmérséklet mérőt (pár száz forint), így teljesen biztos lehetsz abban, hogy jó hőmérsékletben fürdeted kicsinyed a babakádban.
  • válassz olyan baba fürdető szereket, amelyekről tudod, hogy nem irritálják a baba bőrét. A legjobb a gyermekorvos által felírt babafürdető. Ezt a krémet is bátran használt a virágzó babakádban, nagyon könnyen kiöblíthető belőle.
  • szakértők azt tanácsolják, hogy elegendő a újszülött babákat hetente 2-3 alkalommal fürdetni, viszont nedves törlőkendővel minden nap alaposan át kell törölni újszülött babánkat.
  • a legfontosabb dolog! Soha ne hagyd felügyelet nélkül babádat a babakádban, egyik kezeddel mindig fogd meg a kis kezét. Igaz, hogy a virágzó babakád a legbiztonságosabb babakád, de tilos magára hagyni kisbabánkat akár a virágzó babakádban, akár más babakád használatánál. Ha elfelejtettünk valamit a babakád közelébe készíteni és nincs aki segítsen, inkább hagyjuk. A legfontosabb babánk biztonsága!
  • a babafürdetés előnyei: ha minden esete fürdetjük babánkat a babakádban az a legjobb megoldás, hiszen gondoljunk bele, nekünk felnőtteknek is milyen jó egy meleg fürdő után lefeküdni. Ugyanígy vannak ezzek kisbabaáink is. Egy jó kényelmes és nyugodt fürdés a virágzó babakádban és nyugodt éjszaka elé nézhetünk!:-)

<3 A Virágzó babakád nem csupán a mosdóban használható, hanem a kádban is. Totyogó és nagyobb babáknak kiváló megoldás, hogy biztonságban és a legnagyobb kényelemben érezzék magukat a nagy kádban a puha kis párnán. Erről a boldogságról árulkodik a kisfiú vidám mosolya is:-)

Hamarosan érkeznek a virágzó babakádhoz tartozó virág alakú baba fürdető virágok is!:-)

    

2014. 05. 25.

Hamty-Damty Bababolt Webáruház

 

 

Kövesd a Hamty-Damty Bababolt Webáruházat a Facebookon, hogy minden hónapban értékes nyereményekre tehess szert!

https://www.facebook.com/HamtyDamtyWebaruhaz


Hamty-Damty Bababolt Webáruház

Panel Tool

Reset